Az illegális migráció jelenti a valódi kockázatot Európa számára!

Az Európai Parlament mai plenáris ülésén a szélsőjobboldali szélsőséges hálózatok által jelentett terrorfenyegetésről vitáztak a képviselők. Hidvéghi Balázs fideszes EP-képviselő felszólalásában aláhúzta, az európaiak számára nem a szélsőjobboldali hálózatok, hanem az illegális migráció jelenti az igazi biztonsági fenyegetést. Schaller-Baross Ernő, a Fidesz EP-képviselője a vita során elmondta: az Európai Parlament ismét kettős mércét alkalmaz, hiszen ingerküszöbét csak a szélsőjobboldali atrocitások érik el.

Hidvéghi Balázs szerint a baloldal hónapról hónapra azt próbálja bebizonyítani, hogy Európára a szélsőjobboldal jelenti a legnagyobb veszélyt. „Komolyan azt hiszik, hogy néhány német szakács és veterán komolytalan próbálkozása a legnagyobb biztonsági probléma Európában?” – kérdezte az EP-képviselő.

Hozzátette: „Egy németországi kisvárosban december elején egy migráns két iskolás lányt késelt meg. Az egyik lány belehalt sérüléseibe. És ez csak a jéghegy csúcsa. A migránsok által elkövetett bűncselekmények száma Európa-szerte emelkedik, Németországtól Franciaországon és Belgiumon át egészen Svédországig.”

Schaller-Baross Ernő az Európai Parlament által alkalmazott kettős mércével kapcsolatban megjegyezte: „Elég abból a felfogásból, hogy a baloldalnak csak közepe, a jobboldalnak meg csak széle van! Pártállástól független közös európai fellépés szükséges minden olyan esettel szemben, amikor egy csoport politikai véleményét erőszakkal fejezi ki” – vélekedett az EP-képviselő.